dinsdag 28 oktober 2014

Werkgroepen

Er zijn 14 werkgroepen gevormd binnen ons project. Iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er momenten geprikt waarop zij met elkaar aan de slag gaan. Dit is dan onder begeleiding van ouders en leerkrachten.

De taalgroep heeft vandaag bijvoorbeeld passende titels bedacht bij de verschillende verhalen. Heeft bepaald welke genre er bij ieder verhaal hoort en ook aangegeven voor welke leeftijd het verhaal geschikt is. Ook zijn zij druk bezig met het redigeren(nakijken) van alle verhalen. Vandaar de rode pennen ;-) 

De catering groep ging vandaag zelfgemaakte favoriete hapjes proeven en bepalen welke het beste zijn om te gaan maken voor de verkoop tijdens de boeklancering op 12 december. Sam had oud-Hollandse boterkoek gebakken en Teuntje een chocolade frambozen cake. Teuntje vond de gevulde eieren het lekkerst. Ik ben heel benieuwd welke hapjes er uiteindelijk verkocht gaan worden.... Er moet natuurlijk ook nog winst gemaakt worden! 
Zoals je ziet op de foto zijn Fenna en Isabelle druk bezig met foto's maken en een verslag schrijven vanuit de making of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten